Home > Nieuws & Pers > Pers > Uw promotie op de VU-website

Uw promotie op de VU-website

Om uw promotie op de agenda van de VU-website te kunnen plaatsen vragen wij u om onderstaande gegevens in te vullen. Op basis van de door u in het formulier aangeleverde informatie bekijkt Persvoorlichting VU of uw promotieonderzoek voldoende aanleiding vormt om publiciteit te zoeken. In dat geval vragen wij u om aanvullende informatie. Daarna maken we in overleg met u een samenvatting van uw promotieonderzoek voor een lekenpubliek die we publiceren op de VU-website en in onze nieuwsbrief voor journalisten. Als we u niet om aanvullende informatie vragen komt uw promotie alleen op de website te staan en nemen we de door u in dit formulier aangeleverde input rechtstreeks over op de website.

Please note: To service our target audience we kindly ask you to submit your information in Dutch. If you are not proficient in Dutch, please ask someone to help you translate.